Jom Pergi Rumah K.Afna

Inilah hero baru... Ahmad Raif Hamizaudin (1 bulan).
Akhirnya dapat juga bau dia...
Ketika sedang berjaga. Tengah bercakap dengan malaikat agaknya.
Yang penting pipi tembam (",)

.
Sesi latihan :)


.
Budak sombong. Zahra Hamizaudin (3 tahun)
Kata K.Afna kalau ikut bulan islam hari ni birthday dak sombong ni.
.
Makme cuba memujuk. Tet... GAGAL!
.
Dah mengantuk, tapi sebab takut kami ambil adik dia,
dia sanggup berjaga.
.
Si kuyu yang dah petah bercakap.
Kami tak ambil adik Zahra la, gi la tido.

4 ulasan:

Nurul Afna Akma Zakaria said...

hehe..thanks airul..
fida dgn along tu nampak ayu je pegang baby..mcm dh dekat2 turn depa je rasanya...

Rehal Nuharis said...

macih tuk k.afna gak...
insya-Allah klau dh stabil nt blh la sya bwk zahra n raif jln2 hjung mggu. tp klau fida n alog pun dh dkt2, tpksa la sya bt rmbongan cik kiah hu3
x pe, nt rmai2 hntar kt taska adan

Nurul Afna Akma Zakaria said...

taska adan? btl ke? kalau ada kompem akak berani cari kerja sbb ada org yg dipercayai jagakan anak2

Rehal Nuharis said...

hahah bru angan2 la...
doakanlah..

 
Rehal Nuharis Blog Design by Ipietoon