Adamaya

Saat otak tengah serabut dan mood tak menentu, aku saja-sajalah bukak web tv3. Mulanya nak tengok Mentor sebab terlepas tengok minggu lepas. Cayalah Ila dapat pergi pusingan seterusnya hu3. Dah abis tu, aku pun terasa macam nak tengok drama pulak. Adamayalah sebab sebelum ni banyak sangat orang cerita pasal drama ni. Aku tak pernah tengok pun drama ni. Nak ikut macam mana kerja ma...
Hahaha terasa macam nak gelak tergolek-golek aje. Memang layan habis, walaupun baru episod 3 aku tengok. Dapatlah aku tenangkan fikiran kejap. Apa pun Adamaya best sangat!

2 ulasan:

Izanor said...

Baru nak tengok? Isk,isk,isk... tinggal lrt tau:P

Oh ya, Ila memang best! :D

Rehal Nuharis said...

hu3 akak nk bt cm ne, sb dia org kta cite ni cm cite i'm not single... tu yg mls nk tgk. tp tah cam ne blh ttgok gak. ptut la rmai yg suka... :P

klau lrt x pe g, agak laju la, klau komuter mmg lmbab la :P

 
Rehal Nuharis Blog Design by Ipietoon