Buku Oh Buku

.
.
Ni semua baru lepas balut. Huh! Banyaknya yang belum baca...
Dekat rak tu ada la lagi 3-4 buah. Bila nak baca ni?
Kenapalah aku ni malas sangat nak baca?
(",)

4 ulasan:

Princess Widelia said...

Ya Allah! banyak nyer buku... Kalau dpt kat saya nie... Mau berkurung dlm bilik smpai habis baca... Syok tue...

Rehal Nuharis said...

X der la bnyk pun...
klau kaki buku cam princess widelia mst lg bnyk bku kt dlm rak tu...

jemput la bca.... :P

Princess Widelia said...

X derlah byk sgtpun... Ms pindah umah dulu byk buku yg hilang termasuklah karya2 Along Bikash... Skrg nie sedang mula mengumpulkan semula koleksi... Tp X dptlah nak beli semua sekali serentak... Student budget nyer ciput jer... So X taulah bila gamaknya dpt buat mini library kat umah... Koleksi skrg takat nak baca 1 hari 1-2 buku... Insyaallah cukuplah stok 1-3 bulan... Tp mesti X dpt lawan koleksi owg tue... gegeegegege.. Jeles sungguh...

Rehal Nuharis said...

eh x der la, klau tgk koleksi sya cikit jer... skrg ni bru sbuk mbeli bku2 yg best. dlu cilok bca yg alg punya jer sb time tu main bca jer. skrg ni klau bca bku tu best, mst nk bli bt koleksi hu3

 
Rehal Nuharis Blog Design by Ipietoon